Arti që ndryshon rrugët - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Arti që ndryshon rrugët

NULL NULL
17/06/2015
Grafitet dhe arti i rrugës, apo muralet, shpeshherë janë konsideruar si vepër huliganësh, apo si diçka që lidhet me krimin dhe adoleshentët e papërgjegjshëm.

Megjithatë, ky mendim ka filluar të ndryshojë, ndërsa ky lloj i artit tashmë vlerësohet si diçka që mund të zbukurojë një rrugë, një lagje, madje dhe të shndërrohet në pikë identifikuese të një qyteti të tërë.

Ky lloj i artit, që zakonisht krijohej ilegalisht – pa lejen e drejtuesve të qytetit – është interesant sidomos për turistët, ngase ai prezanton një kulturë pa e thënë një fjalë të vetme. /Ngjyra.com

grafite1

grafite2

grafite3

grafite5

grafite6