22:20, 30 Gusht 2018

Kushdo që e luan basketbollin ose dëshiron ta shikojë atë, tani do ta ketë me bollëk.

Një plaformë televizive e ka marrë përsipër mbulimin e të gjitha kategorive dhe niveleve të këtij sporti në vend.

Por, kur u mendua se u harrua futbolli, e bë me dije një lajm i madh edhe për njërën nga garat më të mëdha të tij.

klankosova.tv

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë