10:39, 13 Dhjetor 2019

Gazetari Ardian Gaxherri sjell profilin e një djaloshi mjaft premtues në fushën e basketbollit.

Është fjala për 10-vjeçarin Art Krasniqi.

Por, ku ushtron ky djalosh dhe cila do të jetë e ardhmja e tij, e kuptoni duke klikuar në storien e mëposhtme.

Ora 7 – Art Krasniqi, talenti premtues i basketbollit vendor – Klan Kosova

Ora 7 – Art Krasniqi, talenti premtues i basketbollit vendor – Klan Kosova Është gazetari Ardian Gaxherri, ai i cili sjell profilin e një djaloshi mjaft premtues në fushën e basketbollit. Është fjala për 10 vjeçarin Art Krasniqi. Por, ku ushtron ky djalosh, cila do të jetë e ardhmja e tij e kuptojmë vetëm përmes stories.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Jeudi 12 décembre 2019

Konkurs Pune

Lexo më shumë