13:20, 10 Shkurt 2019

Divorcet janë bërë një fenomen tejet normal dhe të shpeshta, zakonisht arsyeja kryesore pas divorceve qëndron tradhtia.

Por janë edhe disa arsye të tjerat të cilat i kemi përzgjedhur e janë mjaft të çuditshme, njofton Klan Kosova.

 

                                                               
1.Rrjetet sociale

                                                                          2.Enët e palara

                                                                 3.Injorimi i mesazheve


4.Prishja e rrobave me rëndësi

                                                                5.Ndryshimi me grim dhe pa

Konkurs Pune

Lexo më shumë