Arrestohet zyrtari i MKRS-së që kërkoi dhe pranoi ryshfet nga bizneset aplikuese për subvencione

Policia e Kosovës njofton se sot e ka arrestuar në flagrancë një person, i cili dyshohet se me pozitën që kishte në kuadër të një ministrie të RKS-së, ka kërkuar dhe pranuar ryshfet shumën e të hollave prej mijëra eurosh, nga dy biznese aplikuese dhe përfituese të subvencioneve, të ndara nga ministria përkatëse. Burime të … Continue reading Arrestohet zyrtari i MKRS-së që kërkoi dhe pranoi ryshfet nga bizneset aplikuese për subvencione