12:00, 13 Qershor 2019

Gjatë muajit të kaluar në Prizren një grua e komunitetit turk ka informuar policinë se një i dyshuar i panjohur nga xhepi ia kishte vjedhur para të gatshme.

Njësia policore gjatë ditës së djeshme ka arritur ta identifikojë dhe arrestojë të dyshuarin e mitur, i cili me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë