21:02, 23 Korrik 2019

Një largim nga puna dhe gjërat e çdo ditshme – do të ishte mrekulli sidomos në stinën e verës.

Nëse ju e pëlqeni malin, atëherë Rasmus Lybæk është një vend i përsosur për ju, transmeton Klan Kosova.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë