13:09, 15 Korrik 2020

Gazetari Milot Hasimja na sjell një storie të një avokati që koleksionon vepra të artit.

Se çka koleksinoi dhe çka posedon në shtëpinë e tij Arianit Koci, mësoni përmes stories mëposhtë:

Ora 7 – Arianit Koci, koleksionues i veprave të artistëve shqiptar – Klan Kosova

Ora 7 – Arianit Koci, koleksionues i veprave të artistëve shqiptar – Klan Kosova Është gazetari Miot Hasimja, ai i cili na informon më shumë rreth koleksionit të veprave të artit që i posedon avokati Arianit Koci.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Mercredi 15 juillet 2020

Konkurs Pune

Lexo më shumë