11:13, 19 Maj 2019

Shefja e zyrës së BE-së në Kosovës, Nataliya Apostolova, ka thënë se zgjedhjet në Veri janë shumë të rëndësishme për Kosovën.

Ajo tha se ka vërejtur një proces të mirë por ka dhënë vërejtje rreth listave të votimit, njofton Klan Kosova.

Apostolova tha më tej se shpreson që asnjëri nga kryetarët që do të zgjidhet nuk do të japë dorëheqje ashtu siç ka ndodhur herën e kaluar, për shkak që Bashkimi Evropian ka shumë fonde për të dhënë për gjithë Kosovën dhe natyrisht edhe për Veriun.

Konkurs Pune

Lexo më shumë