Anulohen zgjedhjet për kryetar të komunës në Han të Elezit

Anulohen zgjedhjet për kryetar të komunës në Han të Elezit

NULL NULL
2 months më parë

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka anuluar procesin e zgjedhor për kryetar të Komunës së Hanit të Elezit.

Në bazë të vendimit i cili u publikua sot thuhet se do të ketë rivotim në katër qendra të votimit sa janë gjithsej atje.

PZAP ka pranuar ankesën e kryetarit të tanishëm, Rufki Sumës. Partia Demokratike e Kosovës me kandidatin, Mehmet Ballazhi kanë dalë të parët në zgjedhjet e 17 tetorit, duke fituar kështu në raundin e parë.

Vendimi i plotë: