14:07, 12 Maj 2018

Në Leeds të Mbretërisë së Bashkuar, një burrë u kap duke masturbuar para një gruaje të re në një autobus në Leeds.

Karlah Louise Daly dje ishte e ulur në fillim të autobusit, kur ai u afrua aftër saj dhe filloi që ta prekë veten.

Ajo kishte kërkuar nga ai që ta ndalojë aktin, por ai kishte vazhduar që ta ngacmojë atë.

Karla më pas e përshkruan se si i kishte thënë vozitësit për këtë incident, por pohon se ai thjesht i kishte thënë që ajo ta ndërrojë karrigen e saj dhe të ulet diku tjetër.

Konkurs Pune

Lexo më shumë