14:50, 13 Mars 2018

Anëtarësimi i vendeve të Ballkanit Perëndimor në Bashkimin Evropian është çështje e kohës, por edhe varet nga përpjekjet e vendeve kandidate, thotë përfaqësuesi i Komisionit Evropian për Politikat e Fqinjësisë dhe negociatat e zgjerimit, Maciej Popovski.

Sipas tij, Strategjia e Zgjerimit të BE-së për Ballkanin Perëndimor është “ambicioze, por realiste”, transmeton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë