23:16, 6 Gusht 2018

Natyrisht që listës i prinë, Samsung Galaxy S9 Plus.

Image result for samsung galaxy s9 plus

Nuk do të mund të gjeni një telefon më të madh dhe më të mirë se Samsung Galaxy S9 Plus. Kjo falë ekranit të tejdukshëm prej 6.2 inç të lakuar dhe kamerës së dyfishtë me objektiv të ulët.

Duket sikur S8 Plus i vitit të kaluar,  por ai e ka rregulluar  lokacionin e sensorëve të gjurmëve të gishtit (tani është në qendër në anën e pasme) dhe altoparlantëve (tani stereo). Modeli i ri AR Emoji është mbivlerësuar, dhe çmimi i tij i lartë është i vështirë për të justifikuar.

S9 plus, është për njerëzit që duan ekranin më të madh dhe kamerën më të mirë në një telefon, përcjell Klan Kosova.

Samsung Galaxy S9 ,  renditet i dyti, blerja e tij arsyetohet për shkak të komoditetit që ka në përdorim. I përshtatshëm për tu mbajtur, për shkak të madhësisë që e ka. Mirëpo nuk është kjo e vetmja  veçori që e bënë të dytin për ka renditja.
Image result for Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 është një telefon i madh, por ai që nuk ka nisur me të vërtetë nga Galaxy S8, duke sjellë një dizajn dhe ekran shumë të ngjashëm me versionin 2017.

Biometrika e përmirësuar ishte e nevojshme, dhe kamera është një hap përpara.

Hawuei P 20, telefoni me i mirë i prodhuar nga kjo kompani cilësohet ky model. Karakteristikat që e bëjnë kaq të veçantë janë dy kamera  fantastike dhe 128GB hapësirë.
Image result for Huawei P20

LG G7 ThinQ, telefoni më i ri i LG ka zënë vend të rëndësishëm në tregun e telefonave.Specifikat e këtij telefoni i kalojnë modelet e më parshme të LG.  Mikrofon  të shkëlqyeshëm, software të shpejtë, një bateri që nuk harxhohet lehtë si dhe ekran SuperBright.
Image result for LG G7 ThinQ

E përfund sigurisht që ashtu si e filluam edhe do ta përfundojmë këtë “listë” me një tjetër Samsung. Bëhet fjalë për Samsung Galaxy  Note 8.

Note 8 ka një ekran “Infinity Display” 6,3 inç, 6GB më të shpejtë të performancës së RAM-it dhe dy kamera të pasme, të cilat natyrisht edhe i shtojn cmimin.

Është telefoni më i mirë me të vërtetë i madh që mund të blini, nëse mund të përballoni madhësinë e madhe dhe njëlloj çmim të madh.

 

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë