Analizohet situata rreth shërbimeve sociale (FOTO) - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Analizohet situata rreth shërbimeve sociale (FOTO)

NULL NULL
16/03/2018

Në Prishtinë po mbahet konferenca ku po prezantohen të gjeturat kyçe të analizës së situatës së ofrimit të shërbimeve sociale në Kosovë.

Kjo konferencë është organizuar në kuadër të projektit “Mbështetje për shërbine më të mira sociale për grupet më të cenueshme”, projekt ky i financuar nga Bashkimi Evropian dhe bashëefinancuar nga Agjencia suedeze për zhvillim ndërkombetar implementuar nga organizata “Save the Children” në partneritet me Qendrën Evropiane për Kërime dhe Politika të mirëqënies.

Përfaqësuesit e ministrisë së Punës dhe Mirëqënies Sociale tha këtë këtë takim se po punojnë që të ndihmojnë komunitetet që kanë nevojë për shërbime sociale dhe kanë ndarë 400 mijë euro për të përkrahur OJQ-të vendore të cilat ofrojnë shërbime sociale, njofton Klan Kosova.