Ambasadori amerikan në Reçak: Mohimi i mizorisë që ndodhi këtu është kthim prapa për rajonin

Ambasadori i SHBA-së në Kosovës, Jeffrey Hovenier, ka thënë se e mban mend shumë mirë 15 janarin e vitit 1999 kur në Recak u masakruan 45 shqiptarë. Nga aty ai ka përmendur përpjekjet e Serbisë për ndryshim të së vërtetës dhe mohimin që i bëhet asaj që ka ngjarë 23 vjet më parë. “Jemi të … Continue reading Ambasadori amerikan në Reçak: Mohimi i mizorisë që ndodhi këtu është kthim prapa për rajonin