14:26, 10 Shtator 2019

Ambasadori i ri i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Nicholas Abbott, ka thënë se liria e medias është element kyç për çdo shoqëri të hapur.

Abbott ka thënë se njerëzit duhet lejuar që të diskutojnë dhe debatojnë lirshëm, për të sfiduar qeveritë, dhe për të marrë vendime të informuara, duke u bazuar në fakte dhe perspektiva që mediat e fuqishme ofrojnë, njofton Klan Kosova.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë