20:27, 16 Nëntor 2019

Në Pejë sot kanë qëndruar 13 ambasadorë që shërbejnë në Kosovë.

Veç kësaj, ata vizituan edhe Prizrenin, Deçanin dhe Gjakovën. Në këtë të fundit, ku e quan edhe nga një gotë raki, thanë se u kënaqën shumë nga kjo vizitë.

Kronikë e përgatitur nga gazetarja Qëndresa Bellagoshi.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë