20:23, 15 Prill 2019

Derisa në takimet me zyrtarët e Bashkimit Evropian kryetemë mbetet heqja e vizave, Klan Kosova iu drejtua disa ambasadave për të marrë shifrat se sa kërkesa u janë dorëzuar dhe sa nga to janë pranuar.

Disa nga to ofruan shifra nga janari i vitit 2017 e këndej. Gazetari Haris Ademi i ka mbledhur ato në kronikën që e gjeni më poshtë.

 

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë