21:37, 17 Nëntor 2019

Ambasada e Britanisë së Madhe në Kosovë ka përgëzuar Kosovën për paraqitjet në kualifikimet për Kampionatin Evropian në futboll “Euro 2020”.

“Urimë Angli për fitoren e sotme. Dhe urime Kosovës për shpirtin luftarak që treguan. Çfarë udhëtimi i shkëlqyeshëm për këtë ekip të Kosovës në kualifikimet e Euro 2020”,- shkruan Ambasada e Mbretërisë së Madhe në Facebook.

Konkurs Pune

Lexo më shumë