18:19, 6 Dhjetor 2018

Amal Clooney i ka duart plot… me binjakët e saj të lezetshëm, së bashku me pelushët e tyre, dhe madje edhe një çantë për vajzën e saj të vogël.

Gruaja e George ka fluturuar me aeroplan e vetme me binjakët e saj të moshës një vjeç e gjysmë,  Alexander dhe Ella, teksa treshja u fotografua duke dalë nga Four Seasons dhe u drejtuan për në rrugët e ftohta të New Yorkut.

Ky është një vështrim i rrallë i fëmijëve të çiftit të famshëm dhe duhet ta pranojmë se ato duken elegantë kudo që shkojnë.