23:14, 12 Korrik 2019

Për gati një vit, më shumë ishin larg familjarëve se sa pranë tyre. Por, kjo ia vlejti.

Arianit dhe Mrikë Nikqi u kthyen në Kosovë fitimtarë.

Gjatë kësaj kohe, babë dhe bijë nga Peja arritën të pushtojnë gjashtë majat më të larta në botë.

Atyre tani u ka mbetur vetëm edhe një maje për të përmbushur sfidën e ngjitjes së lartësive më të mëdha në shtatë kontinente.

Ekspeditat, pos aventurës, u shoqëruan me përplot rreziqe.

Kronikë e zgjeruar nga Mejreme Gashi.

Konkurs Pune

Lexo më shumë