20:37, 30 Janar 2017

U lind e u rrit në Slloveni, por vendosi ta përfaqësoi shtetin e prindërve të tij.

Edhe pse s’di të flas shqip, Albin Tahiri është kthyer në shpresën e skitaris kosovare në garat ndërkombëtare.

Tahiri që u rendit i 48 në shtegun Meribel të Francës ku morën pjesë 120 garues, po premton së Kosovës do t’i sjell edhe medalje një ditë.

Ai po qëndron në Brezovicë këto ditë dhe për emisionin “Minuta e Fundit” ka zbuluar së për cilën garë evropiane po bëhet gati.

Kronikë nga Jon Ajeti.

Konkurs Pune

Lexo më shumë