10:20, 7 Prill 2020

Gazetari Milot Hasimja, ju sjell një rrëfim për një dokumentar i punuar nga fotografët e botës së egër në Kosovë dhe në Shqipëri.

Se çka do të përfshijë? dokumentari i realizuar nga Albanian Wildelife Photographers do ta kuptoni përmes stories së realizuar.

Ora 7 – Albanian Wildelife Photographers, super dokumentar për botën e egër shtazore shqiptare – Klan Kosova

Ora 7 – Albanian Wildelife Photographers, super dokumentar për botën e egër shtazore shqiptare – Klan Kosova Është gazetari Milot Hasimja, ai i cili ju sjell një rrëfim për një dokumentar i punuar nga fotografët e botës së egër në Kosovë dhe në Shqipëri. Sa çka do të përfshije dokumentari i realizuar nga Albanian Wildelife Photographers do ta kuptojmë përmes rrëfimit.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Lundi 6 avril 2020

Konkurs Pune

Lexo më shumë