10:30, 15 Mars 2019

Regjisori dhe aktori i Zelandës së Re, Taika Waititi, i cili së fundi ka drejtuar filmin “Thor Ragnarok”, ka shkruar në Twitter se është trishtuar nga ngjarja e rëndë që ndodhi në vendin e tij.

“Zemra është e thyer. Vendi im është duke vajtuar dhe unë bashkë me të. Po vdes duke e ditur se kjo urrejtje mund të ndodhë në vendin tim. Dashuria ime është për qytetin Christchurch, viktimat, familjet, komunitetin mysliman dhe për të gjithë ata që kanë zgjedhur ishujt tanë si shtëpinë e tyre. Këta nuk jemi ne”, shkroi aktori në Twitter.

Konkurs Pune

Lexo më shumë