19:00, 11 Qershor 2019

Hollywoodi është plot me histori për gjenitë që e kanë filluar karrierën e tyre të aktrimit qysh në fëmijëri dhe që janë shndërruar në aktorë profesionistë që kanë fituar plot çmime të rëndësishme në kohën kur ata ishin vetëm tinejxherë.

Megjithatë, ka edhe të tillë që janë bërë të famshëm dhe kanë luajtur rolet e tyre më të rëndësishme të karrierës ekskluzivisht në një moshë më të shtyrë.

Kjo ndoshta është edhe arsyeja pse shumë njerëz nuk i kanë parë se si dukeshin këta aktorë në moshë të re.

Më poshtë po ju sjellim fotografitë, që pakkush i ka parë, se si dukeshin disa nga aktorët që cilësohen legjendarë në Hollywood kur ishin të rinj.

E veçanta është që këta aktorë janë bërë të famshëm në një moshë madhore prandaj edhe se si dukeshin ata të rinj është një mister për shumë njerëz.

Leslie Nielsen (1926–2010)

15 Legendary Actors Only a Few People Have Seen Young

15 Legendary Actors Only a Few People Have Seen Young

15 Legendary Actors Only a Few People Have Seen Young

Louis de Funès (1914–1983)

15 Legendary Actors Only a Few People Have Seen Young

Shirley MacLaine, 85 vjeçare

15 Legendary Actors Only a Few People Have Seen Young

15 Legendary Actors Only a Few People Have Seen Young

15 Legendary Actors Only a Few People Have Seen Young

15 Legendary Actors Only a Few People Have Seen Young

Stephen Fry, 61 vjeçar

15 Legendary Actors Only a Few People Have Seen Young

15 Legendary Actors Only a Few People Have Seen Young

15 Legendary Actors Only a Few People Have Seen Young

15 Legendary Actors Only a Few People Have Seen Young

Helen Mirren, 73 vjeçare

15 Legendary Actors Only a Few People Have Seen Young

15 Legendary Actors Only a Few People Have Seen Young

15 Legendary Actors Only a Few People Have Seen Young

Konkurs Pune

Lexo më shumë