12:40, 14 Shtator 2018

Koha me të vërtetët shkon shumë shpejt.

Dhe aktorët e vegjël, por shumë të rëndësishëm për publikun – tashmë janë rritur.

Ata janë bërë akoma të më suksesshëm në karrierën e tyre ose edhe kanë hequr dorë nga karriera e tyre aktive.

Dakota Fanning

‘War of the Worlds’ – Rachel Ferrier (2005)

Bradley Pierce

‘Jumanji’ – Peter Shepherd (1995)

Kirsten Dunst

‘Jumanji’ – Judy Shepherd (1995)

Jake Cherry

‘Night at the Museum’ – Nick Daley (2006)

Ariana Richards

‘Jurassic Park’ – Lex Murphy (1993)

Joseph Mazzello

‘Jurassic Park’ – Tim Murphy (1993)

Ivana Baquero

‘Pan’s Labyrinth’ – Ofelia (2006)

Cole Sprouse

‘Friends’ television show — Ben Geller (2001)

Jake Lloyd

‘Star Wars Episode I: The Phantom Menace’ – Anakin Skywalker (1999)

‘A.I. Artificial Intelligence’- David (2001)

Isaac Hempstead Wright

‘Game of Thrones’ – Bran Stark (2011)

Jaden Smith

‘The Karate Kid’ – Dre Parker (2010)

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë