22:00, 7 Nëntor 2019

Gjatë viteve 1980 dhe 1990 janë prodhuar dhe realizuar disa nga filmat më ikonik, transmeton Klan Kosova.

Disa nga këta filma ikonik sipas Bright Side janë “Top Gun” , “Romancing the Stone”, dhe Door on the Left as You Leave the Elevator”.

Në ata filma jo vetëm që ka pasë ngjarje interesante por aty ka pasë edhe aktore të bukura, atomorën zemrat e të gjithëve me bukurin dhe talentin që shfaqnin në film.

Me kalimin e viteve këto aktore kanë ndryshuar në dukje, pasi tani ato janë në moshë të shtyer.

Këtu më poshtë keni disa nga këto aktore:

Julia Ormond

Rene Russo

Carré Otis

Kelly McGillis

Jacqueline Bisset

Emmanuelle Béart

Nastassja Kinski

Konkurs Pune

Lexo më shumë