Aktivitetet e Albana Demirit për fëmijët me pengesa në zhvillim (VIDEO) - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Aktivitetet e Albana Demirit për fëmijët me pengesa në zhvillim (VIDEO)

NULL NULL
15/04/2020

Kohës së pandemisë nuk i shpëtuan as fëmijët të cilëve iu ndërprenë të gjitha aktivitetet shkollore e zbavitëse.

Por, së fundi një psikologe ka krijuar një program detyrash për më të vegjlit dhe për ata që kanë pengesa në zhvillim, krejt kjo në mënyrë vullnetare.

Ku dhe kush është ajo, pse nisi këtë iniciativë dhe sa ushtrime janë të përfshira në programin e saj e kuptoni përmes stories së Kushtrim Bekollit.