Aktakuzë për terrorizëm ndaj një personi në Prishtinë

Aktakuzë për terrorizëm ndaj një personi në Prishtinë

NULL NULL
2 weeks më parë

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë , kundër të pandehurit me inicialet H.H.

Aktakuza është ngritur për shkak të dyshimit se i dyshuari e ka kryer veprën penale “Organizimi dhe pjesëmarrja në grup terrorist” nga neni 143 paragrafi 2 të Kodit penal të Republikës së Kosovës.