17:04, 15 Prill 2019

Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit në mbledhjen e sotme ka miratuar propozimin për transferim të “Fondeve të Përkohshme” të likuidimit në Buxhetin e Republikës së Kosovës në shumën prej 106.800.00 milion eurosh.

AKP me transferimin e fundit në Buxhetin e Republikës së Kosovës deri më tani ka transferuar në total shumën prej 326 milion euro, transmeton Klan Kosova.

Bordi gjithashtu shqyrtoi dhe miratoi transaksionet e Shitjes së Aseteve me Likuidim SHAL 45 në shumën totale prej rreth 9.5 milion eurosh. Në këtë shitje AKP ka ofruar 98 asete për të cilat ka pranuar 148 oferta.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë