20:28, 20 Prill 2019

Aksioni për kthimin e 110 personave nga vatrat e luftës në Siri u bë i mundur falë angazhimit të institucioneve kosovare, SHBA-së dhe Forcave Demokratike Siriane.

Nga ta, katër janë arrestuar, pasi dyshohet se ishin pjesë e formacioneve që luftonin në këtë shtet, njofton Klan Kosova.

Kronikë nga Haris Ademi.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë