20:26, 17 Maj 2018

Kanë kaluar tre muaj që nga përvjetori i dhjetë i Pavarësisë së Kosovës.

Megjithatë për Akademinë e Shkencave dhe Arteve të Kosovës nuk është vonë të mbajë simpoziumin me temën “Pavarësia e Kosovës dhe sfidat e shtetndërtimit” për të shënuar këtë ngjarje.

Në këtë simpozium ku nuk u paraqit diçka e re nga akademikët kosovarë u tha se rezistenca kosovare ngriti në këmbë opinionin evropian.

Kronikë e zgjeruar nga Merita Neziri.

Konkurs Pune

Lexo më shumë