Ahmeti: Probleme me rrjetin, së shpejti do lëshohet rryma

Ahmeti: Probleme me rrjetin, së shpejti do lëshohet rryma

NULL NULL
4 ditë më parë

Prishtina gjatë ditës së sotme është parballur me problem të mëdha të shkak të mungesës së energjisë elektrike në disa lagje.

Kryetari i kryeqytetit, Shpend Ahmeti, ka bërë të ditur se rryma do të lëshohet së shpejti në lagjet që ka ndërprerje.

Ahmeti njofton se sipas informatave nga KEDS disa herë kanë lëshuar rrymën por nuk po e mban rrjeti, njofton Klan Kosova

“Sipas informatave nga KEDS disa herë pasi e kanë lëshuar rrymën nuk po e mban rrjeti. KOST nuk ka mundur ta rregullojë, ndërsa KEDS po punon në një lidhje alternative dhe gjithmonë sipas KEDS rryma do të lëshohet shpejtë” është shprehu Ahmeti.