23:04, 23 Maj 2020

Kryetari i Komunës së Mitrovicës së Jugut, Agim Bahtiri, ka uruar festën e Fitër Bajramit të gjithë besimtarëve myslimanë, transmeton Klan Kosova.

“Me këtë rast dua të shpreh urimet më të mira për të gjithë agjëruesit e këtij muaji, ku përmes sakrificës tuaj, jo vetëm që keni plotësuar një ndër detyrimet e urdhrit hyjnor, por përcollët mesazhin se besimi është mbi të gjitha devotshmëri, përmes të cilit përçohet durimi, falja dhe bashkimi”.

“Dhe uroj që kjo ditë të sjellë në të gjitha sofrat e myslimanëve më shumë të mira shpirtërore, begati e mirëqenie”.

“Gjithashtu kësaj radhe për shkak se gjendemi në kohë pandemie ju lutem që Fitër Bajramin ta festoni vetëm me familje në shtëpitë tuaja, në mënyrë që të mbrojmë veten dhe të mos rrezikojmë shëndetin e asnjërit në përhapjen e këtij virusi”, ka thënë Bahtiri.

Konkurs Pune

Lexo më shumë