20:20, 21 Gusht 2019

500 punëtorë të aeroportit ndërkombëtar “Adem Jashari” mbajtën sot grevë gjashtë-orëshe. Pati edhe anulime të fluturimeve dhe tollovi tek sportelet për dorëzimin e bagazheve.

Punëtorët e kësaj kompanie po kërkojnë rroga të dinjitetshme dhe pagesën e orëve shtesë. Ndërkohë, menaxhmenti nuk po lëshon pe ndaj këtyre kërkesave. Madje, nëntë punëtorëve nuk iu lejua të shkojnë në vendet e tyre të punës.

Kronikë e gazetares Arbëreshë Uka.

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë