20:25, 30 Mars 2019

Një aeroplan serb, fluturoi mbi hapësirën e lartë ajrore të Kosovës.

Pse fluturoi, dhe a kishin dijeni institucionet vendore, e ndjekim nga kronika e gazetarit Halil Berisha.

Konkurs Pune

Lexo më shumë