10:43, 11 Korrik 2018

Mëngjesi i së mërkurës në Klan Kosova nis me storien e Shpresa Sekiraqës e cila sjellë rrëfimin e padëgjuar të Adnan Ruhanit, fotografit personal të Presidentit historik të Kosovës, Ibrahim Rugova!

Nëpër çfarë sfida kaloi, ku i ruajti negativët e fotografive gjatë luftës, këto dhe të tjera i mësoni përmes stories.