15:51, 30 Korrik 2020

Albumi i ardhshëm i rok bendit legjendar, AC/DC, raportohet të jetë incizuar, mirëpo pandemia e koronavirusit ka bërë që ai të shtyhet.

Dee Snider nga “Twisted Sister” ka qenë ai që i ka dhënë këto informata lidhur me aktivitetin e bendit në muajt e fundit.

“Kjo ka për të qenë një mrekulli e teknologjisë. Ajo që do t arrihet, bashkimi i bendit që e njohim edhe për një album, do të jetë shumë ngazëllyese dhe zemërthyese në të njëjtën kohë”, ka thënë Snider.

“Sepse asgjë nuk vazhdon përgjithmonë. Por kjo është e fundit ‘edhe një herë’.

Konkurs Pune

Lexo më shumë