Abrashi: Secila rrugë e re do të ketë edhe shtegun për çiklizëm (VIDEO)

Abrashi: Secila rrugë e re do të ketë edhe shtegun për çiklizëm (VIDEO)

NULL NULL
1 year më parë

Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi, ka thënë se secila rrugë e re që do të projektohet do ta ketë edhe shtegun për çiklizëm.

“Më shumë çiklizëm, më shumë sport, më shumë transport ekologjik dhe shumë të mira që vijnë pastaj”, ka shkruar Abrashi në rrjetin social Facebook, ku edhe e ka publikuar një video.

Në këtë video ai është i shoqëruar me një grup të çiklistëve.

Secila rrugë e re që projektohet ta ketë edhe shtegun për çiklizëm. Më shumë çiklizëm, më shumë sport, më shumë transport ekologjik dhe shumë të mira që vijnë pastaj.

Secila rrugë e re që projektohet do ta ketë edhe shtegun për çiklizëm. Më shumë çiklizëm, më shumë sport, më shumë transport ekologjik dhe shumë të mira që vijnë pastaj.

Publiée par Arban Abrashi sur Samedi 4 juillet 2020