Abrashi anëtar i Këshillit të Përgjithshëm të LDK-së - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Abrashi anëtar i Këshillit të Përgjithshëm të LDK-së

NULL NULL
31/05/2015
Arben Abrashi: Faleminderit gjithë delegatëve për besimin. Sot u zgjodha anëtar i Këshillit të Përgjithshëm të LDK-së.

Arben Abrashi, Ministër i Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe zëdhënës i qeverisë së Kosovës, është zgjedhur anëtar i Këshillit të Përgjithshëm i LDK-së, në Kuvendin e sotëm zgjedhor.

Ai, në Facebook, ka falënderuar delegatët për besimin, transmeton Klan Kosova.

“Faleminderit gjithë delegatëve për besimin. Sot u zgjodha anëtar i Këshillit të Përgjithshëm të LDK-së”.