20:24, 17 Maj 2018

Në Mitrovicë sot është shënuar “Festa e Abetares”. Pjesë e kësaj feste ishin edhe nxënësit nga veriu i Shqipërisë dhe nga Lugina e Preshevës.

Mësimdhënësit nga komunat shqiptare në Serbi thanë se edhe ata duhet t’i mësojnë fëmijët me abetaret si në vendet tjera shqiptare.

Kronikë e zgjeruar nga Vullnet Krasniqi.

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë