21:15, 5 Prill 2020

Ministri i Infrastrukturës dhe Ambientit Lumir Abdixhiku, ka folur për karantinën e vendosur nga Qeveria e Kosovës në Qendren Studentore në Prishtinë.

Abdixhiku njoftoi se aty janë vendosur 500 persona, dhe 200 prej tyre kanë dalë negativ nga koronavirusi.

Ai tha se po të mos ishte kjo garantë mund të kishte shpërthim të pandemisë.

Shkrim i plotë:

Konkurs Pune

Lexo më shumë