16:30, 28 Maj 2020

Zëvendëskryeministri në detyrë Haki Abazi, ka bërë edhe një reagim drejt presidentit Hashim Thaçi.

“Qeveria dhe qyetarët janë një, në anën tjetër Presidenti ka mbetur i vetmuar dhe i inatosur. E ka humbur torruan!”.

Konkurs Pune

Lexo më shumë