20:38, 9 Tetor 2019

Në kolegjin AAB u hap panairi i dytë vjeshtor i librit.

Këtë vit përvec botuesve kosovar dhe atyre nga Shqipëria, po marrin pjesë edhe ato nga Maqedonia e Veriut.

Kronikë nga Drin Demiri.

Konkurs Pune

Lexo më shumë