17:41, 15 Mars 2019

Edhe pse e sëmurë, Tuna nuk është zmbrapsur nga dashuria e saj për muzikën dhe fansat dhe po i shkon deri në fund punës së saj.

Në Instagram ajo i ka njoftuar ndjekësit se ka mbetur edhe pak kohë deri te publikimi i “FORTUNËS”.

“Hej, a jeni gati?! Unë PO. Këtë periudhë e kam kalu 50% në mikrofon e kamerë dhe 50% në spital e infuzione. Veç dashuria ju’j m’ka ba me u çu n’kamb e me jau pru sa ma shpejt FORTUNËN. Kini durim… edhe shumë pak… tik tak tik tak⌛”, ka shkruar ajo, në mesin e fotografive të postuara në këtë rrjet social.

  • Fjalë kryesore:

Konkurs Pune

Lexo më shumë