A është Kosova duke ecur në drejtim të duhur? Kështu përgjigjen qytetarët (GRAFIKË) - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

A është Kosova duke ecur në drejtim të duhur? Kështu përgjigjen qytetarët (GRAFIKË)

NULL NULL
22/09/2022

16.5 për qind e qytetarëve janë përgjigjur se nuk janë të sigurt, për dallim nga 41.2 për qind që janë përgjigjur se Kosova nuk po shkon në drejtimin e duhur.

Por, 34.6 për qind në matjet e opinionit publik, të realizuara nga PIPOS, janë përgjigjur pozitivisht se vendi po shkon në drejtimin e duhur, për dallim nga 7.7 për qind që kanë refuzuar të përgjigjen.

Kjo matje e opinionit publik është realizuar me 1,050 respondentë dhe prezantuar ekskluzivisht në Rubikon në Klan Kosova.