16:59, 23 Janar 2020

Rihanna dhe Hassan Jameel u ndanë pas tre vjetësh bashkë dhe lajmi u bë i ditur para një jave.

Me sa duket, këngëtarja 31 vjeçare dhe afaristi saudit nuk ishin përshtatje e mirë bazuar në jetët e tyre të ndryshme.

“Jetët e tyre ishin shumë të ndryshme dhe ishte e vështirë të mirëmbahet lidhja e dashurisë”, deklaroi një burim.

Fansat ishin “tronditur” kur ky lajm mori dhenë, veçanërisht pasi ajo në kohë të fundit lë të kuptohet se ishin gati për martesë dhe për fëmijë.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë