20:30, 10 Korrik 2020

Rishikimi i buxhetit që po shqyrtohet tani në Kuvend mbase do të sigurojë edhe fondet që Qeveria të mund të ndihmojë punëtorët dhe bizneset që u afektuan nga pandemia.

Këta të fundit po vazhdojnë të kërkojnë ndihmë financiare nga shteti, njofton Klan Kosova.

Kronikë nga Haris Ademi

Konkurs Pune

Lexo më shumë