A do të jetë PDK sërish qeveri nën hije? (VIDEO)

A do të jetë PDK sërish qeveri nën hije? (VIDEO)

8 muaj më parë

Derisa ende është e paqartë nëse do të ketë apo jo qeveri të re, Partia Demokratike e Kosovës ka ndarë departamentet dhe i ka caktuar njerëzit që do t’i udhëheqin.

Ky veprim disa gazetarëve po u duket si qeveria në hije që e patën bërë para 15 vjetëve.

Kronikë e zgjeruar nga Arbëresha Shpati.