22:30, 15 Prill 2019

Game of Thrones është shfaqja më popullore e këtyre katër viteve të tyre.

Vendet e vjetra dhe sendet e përdorura në ëktë seria kanë filluar që të përdoren edhe në përditshmërinë e fansave, njofton Klan Kosova.

Dhe nuk ka fans që nuk do të donte që shumica e aspekteve të jetës së tyre të dukeshin pak si Westeros.

Më poshtë janë disa fotografi me ide se si mund të dekoroni gjësendet duke u inspiruar nga Games of Thrones:

Konkurs Pune

Lexo më shumë